PCp Architects
appartementen en handel, Genk

Residentie Da Vinci

Het Da Vinci project bestaat uit 20 appartementen met een royale oppervlakte en veel lichtinval. De tijdloze, strakke architectuur laat het Da Vinci project naadloos aansluiten bij de gebouwen in de omgeving.

De gelijkvloerse appartementen beschikken aan de parkzijde over een verhard terras én een tuintje. Hierdoor ontstaat een perfecte integratie met het natuurlijke park dat het groene decor voor het Da Vinci project vormt. Bodembedekkers en lage heesters maken het 'groene' plaatje compleet.

De appartementen op verdieping sluiten aan op de platte daken, telkens met de leefruimte gericht naar de terrassen die op deze daken voorzien worden. De overige delen van de daken worden hebben een groendak, zodat je zelfs op de verdiepingen een 'tuingevoel' krijgt.

Het appartement op de vijfde verdieping heeft een transparante geveluitbouw waarin het leefgedeelte is voorzien, volledig gericht naar een terras.

Overal ervaar je dus veel ruimte en lichtinval.

Je woont er niet alleen in het groen, maar door het gebruik van duurzame materialen woon je ook in een 'groen' gebouw. Door het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen met uitstekende isolatiewaarden zorgen we voor een laag E-peil.

Status
Opgeleverd
Bouwjaar
2014
Bouwheer
Vestio
Locatie
Pastoor Raeymaekersstraat, Genk